Fine Art Print

 

Giv dine print lidt ekstra

Som regel fremkalder vi billeder med branchens bedste kemi-printere, men hvis dine billeder skal have et helt særligt udtryk, skal du vælge Fine Art Print.

Når du vælger Fine Art Print får du ikke blot et semi-mat eller blankt stykke papir. Du får matte overflader, eksplosive farver og dybe toner eller strukturerede overflader, skinnende papir og en detaljegrad, der får dit billede til at poppe så meget at det ligner 3D.

Papiret til vores kemi-printere er fra Fujifilm når det skal være i farve og Ilford når det skal være i gråtoner. Vores Fine Art Print bliver printet på papir fra branchens hæderkronede grand old man, Hahnmühle og den lidt nyere, men lige så interessante dreng i klassen, PermaJet.

Nedenunder finder du en hurtig oversigt over vores Fine Art Papir, men vil du gerne vide mere kan du klikke lige her, og lære mere om papirtyperne.

 

Hahnemühle, klassisk Fine Art Print

Vi er stolte af at være et af blot tre danske fotolabs der har fået titlen som Certified Studio Gold af Hahnemühle. Derfor kan du også være helt sikker på, at når du bestiller Hahnemühle Fine Art Print hos os, får du et resultat i verdensklasse.

Vi har nøje udvalgt de tre papirer vi mener passer bedst ind i vores sortiment. Vi vil dog anbefale at du holder dig opdateret da der er nyt og grønnere Fine Art Papir på vej fra Hahnemühle. I øjeblikket kan du bestille:

 

PermaJet, nyt og spændende

PermaJet er der nok knap så mange der kan genkende, især hvis man har fremkaldt billeder i et mørkekammer. Til gengæld er de blandt de bedste når det kommer til Fine Art Print på InkJet printere.

Vores udvalg er langt større fra PermaJet, af den simple grund, at de tør mere. Deres sortiment indeholder f.eks. papir som Titanium Lustre 280gsm, som giver gråtonede billeder et næsten skinnende sølv-look, eller Portrait Rag 285gsm, som præsenterer sort så dyb som et sort hul.

Sortimentet vi har fra PermaJet består af:

 

Farverum

Vi råder vores kunder til at benytte farverummet Adobe RGB (1998), da det er det farverum vores printere og skærme er opsat og kalibreret til. Hvis du uploader i billeder i andre farverum, kan vil der være langt større udsving og du risikerer at farverne ikke matcher din ellers farvekalibrerede skærm. Med Adobe RGB (1998) opnår du det bedste resultat når du bestiller Fine Art Print hos Nordic Digital Lab.

 

Prefix eller wefix?

Hvis du har brug for en hjælpende hånd til redigering af dine billeder? Så står vi klar til at hjælpe. Hvis du tilvælger wefix når du bestiller et billede, så vil en af vores retouchører kigge på dit billede inden vi printer det. Som udgangspunkt kigger vi efter farve temperaturen, om billedet er for mørkt eller lyst og om det måske lige skal have lidt sharpness. Det hele er noget vi gør, for at du får det bedst mulige billede print i den sidste ende.

Med wefix giver vi også dig som kunde garantien for et pænt print. Hvis du modtager dit billede, men ikke er helt tilfreds, så skriv en mail til info@nordicdigitallab.dk, eller ring her ind på 86 81 21 11, så vil vi hellere end gerne snakke med dig om dit billedeprint, og så printe et nyt helt uden beregning.

Hvis du vælger at få printet dit billede med prefix, så er det en fuld automatiseret process, som tager din fil, og printer den på vores kemi printere. Vi ser ikke billederne, før de er kommet ud af printeren og er klar til pakning og forsendelse.

 

Har du selv redigeret dine billeder?

Hvis du selv har redigeret dine billeder, så vil vi som udgangspunkt ikke foreslå dig at bestille billederne med wefix. Ellers kan du ende ud med nogle billeder, som slet ikke stemmer over ens med det udtryk du måske selv har givet dem.

 

Mangler der noget?

Hvis du føler der mangler noget, eller har du bare spørgsmål, så skriv til os på info@nordicdigitallab.dk eller ring på 86812111, så skal vi gøre hvad vi kan for at hjælpe dig.