Fremkald billeder ved Danmarks bedste fotolaboratorium.

3 tips inden du bestiller

  • Sørg for at dit billede er i Adobe RGB (1998)
  • Lav dine billeder i den ønskede størrelse og 300 dpi (læs mere om dpi her)
  • Bestil og sammenlign vores prøvebillede med din skærm
Plexiglasprint på aludibond

Få dit billede trykt med den nyeste inkjet-printteknologi og monteret direkte på indersiden af 3 mm plexiglas. Den blanke overflade af pladen fremhæver kontraster og konturer i dit motiv, mens den skaber en dybde, der intensiverer farverne. På bagsiden monteres en let og formstabil 3 mm alu sandwichplade. Billedet leveres med skjulte beslag, der giver en svævende effekt fra væggen.

Inden du bestiller

Hvad er DPI? Hvilket farverum skal jeg bruge? Kan jeg stole på at jeg får det jeg ser på skærmen? Det er nogle af de spørgsmål vi oftest får, så for at du trygt kan bestille dine billeder vil vi her gennemgå disse problemstillinger. Helt kort kan vi sige at du bør altid sørge for at have lavet billederne i den rigtige størrelse i 300 dpi, vi benytter Adobe RGB (1998) i vores workflow og det kommer helt an på din skærm.

DPI - Dots Per Inch

For nogle vil dette være et helt nyt udtryk og for andre er det en gammel traver. DPI handler om hvor mange prikker der er på arket når det bliver printet. Vores system håndterer filer i 300 dpi som udgangspunkt, men vi har faktisk mulighed for at printe helt op til 1000 dpi. I Photoshop du kan styre dine billeders dpi ved at vælge Image i menulinjen og derefter Image Size. Derinde kan du skrive hvor mange centimeter og dpi du ønsker billedet skal printes i. Benytter du derimod Lightroom skal du først beskære billedet i den ønskede ratio hvorefter du inde i Export kan vælge størrelsen og dpi’en billedet skal eksporteres i. For at gøre det lettere har vi her lavet en lille CM til Pixels udregner: